Adres

Kerkstraat,
1975 GG IJmuiden

Openingstijden

Ma – Za 9:00 – 17:00
Zo – Gesloten

Bel ons op

Bel ons op

Parket Schuren

Parket schuren en oliën

De vloer is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Daarom is het belangrijk dat deze er zeer mooi uitziet. Heeft u bijvoorbeeld geen mooi parket? In dat geval kan parket schuren en oliën een oplossing zijn. Maar ook parket schuren en lakken kan een uitstekende oplossing zijn om uw vloer mooier te maken. Natuurlijk kunt u hier zelf mee aan de slag gaan. Maar als u geen ervaring heeft met parket schuren en oliën, dan is dit meestal niet aan te raden. Wij van Schuur expert hebben 25 jaar ervaring. Onder andere met parket schuren en lakken. Op onze website staan de veelzijdige diensten die wij leveren als het gaat om parket schuren. Veel mensen vragen zich echter af wanneer het schuren noodzakelijk is. En wat de voordelen van het schuren van uw vloer zijn. In dit artikel gaan wij daar verder op in, zodat u weet wanneer u actie moet ondernemen!

Wanneer een parketvloer schuren?

U vraagt zich ongetwijfeld af wanneer parket schuren nu relevant is. Hieronder bespreken we de meest voorkomende oorzaken waarom onze klanten voor parket schuren kiezen.

Krassen en deukjes

Naarmate u een parketvloer langdurig gaat gebruiken, dan ontstaan er ongetwijfeld krassen en deukjes. Dit is normale gebruikersschade en is natuurlijk niet zo erg, maar esthetisch gezien kan het u gaan irriteren. En als u bijvoorbeeld een bedrijf heeft en klanten ontvangt, dan wilt u uiteraard een goed visitekaartje geven. Dit begint uiteraard met de vloer. Parket schuren kan dus helpen om krassen en deukjes uit uw houten vloer te halen. Heeft u daar zeer veel van, dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Waterschade

Een houten vloer laten schuren kan ook een andere reden hebben. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u te maken heeft gehad met waterschade. Daarbij kunt u denken aan kleine waterschade, wanneer er bijvoorbeeld ergens een plons water is gevallen en u bent vergeten dit droog te maken. Bijvoorbeeld bij een grootschalige lekkage. Wij staan u graag ter dienst om die problemen op te lossen, zodat uw houten vloer er weer prachtig uit gaat zien!

Andere uitstraling (houten vloer laten schuren)

Misschien bent u uw houten vloer ook wel beu. Misschien wilt u graag een andere uitstraling en dan kan parket schuren daarmee helpen. Het voordeel daarvan is namelijk dat u dan niet uw gehele vloer hoeft te vervangen. Dit scheelt niet alleen heel veel gedoe, maar ook nog eens aanvullende kosten waar u anders mee te maken zou krijgen. Een parket schuren zorgt voor een gehele andere uitstraling. Hierdoor lijkt het alsof u een nieuwe vloer heeft, maar dan tegen een veel scherpe prijs. Uw bezoekers zullen denken dat het volledig nieuw is! Wij zijn een parketschuurspecialist, dus weten precies hoe wij het moeten afwerken. We gaan geen uitdaging uit de weg en hebben in de 25 jaar dat wij actief zijn al veel prachtige parketten geschuurd.

De voordelen van parket schuren

Hieronder hebben we enkele redenen gegeven waarom klanten kiezen voor het laten schuren van de vloer. Maar welke voordelen heeft het parket schuren nu precies? We zullen de belangrijkste voordelen even gaan bespreken, zodat u begrijpt waarom het zo relevant is.

Parket schuren en lakken verlengt de levensduur

Een belangrijk voordeel is dat parket schuren ervoor zorgt dat de levensduur van uw vloer wordt verlengd. De reden hiervoor is dat er dan een extra beschermlaag wordt aangemaakt, waardoor er minder snel gebruikersschade zal ontstaan. Dit heeft als groot voordeel dat u in de toekomst de vloer niet zo snel hoeft te vervangen. Een houten vloer kan flink in de kosten oplopen, dus het is zeer voordelig wanneer u weet dat deze nog een flinke tijd mee kan gaan! En dat ook nog eens in een uitstekende kwaliteit!

Gemakkelijker onderhoud

Parket lakken en/of oliën zorgt er ook voor dat het gemakkelijker is om uw vloer te onderhouden. Een houten vloer is normaliter bijvoorbeeld erg lastig om te dweilen. Een houten vloer is namelijk erg kwetsbaar en als u de verkeerde middelen gebruikt, kan dit flinke schade berokkenen. Maar u wilt toch uw vloer schoon houden. Daarom is parket lakken en/of oliën ook een uitstekende oplossing, want het zorgt ervoor dat een houten vloer gemakkelijker gedweild kan worden. Zo zorgt u altijd voor een frisse uitstraling!

Houten vloer laten schuren: een mooiere uitstraling

Hierboven hebben we vooral de praktische voordelen genoemd, maar er zijn ook esthetisch voordelen. Als u bijvoorbeeld uw vloer laat lakken, dan geeft dit een zeer glanzende uitstraling aan uw vloer. Het lijkt dan bijvoorbeeld altijd alsof de vloer net nieuw is en dit blijft ook een hele lange periode zo. En voor een vloer is de uitstraling misschien wel één van de belangrijkste eisen. Aangezien dat ongetwijfeld ook de reden is waarom u een houten vloer heeft aangeschaft. Naast het feit dat een houten vloer uiteraard duurzaam is, geeft het ook iets authentieks mee.

Contact opnemen

Dankzij onze vele ervaring kunnen wij u vrijwel met elke vloer helpen en u daarbij ook adviseren. Misschien staat u voor problemen en weet u niet zo goed hoe u deze moet aanpakken. Parket schuren is in veel gevallen een oplossing. Juist in die gevallen kunnen wij u adviseren over de beste methode. We kunnen gezamenlijk bespreken wat de beste oplossing is voor uw probleem. Natuurlijk wilt u ook weten wat het allemaal gaat kosten. Als u contact met ons opneemt, dan heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zodat u gelijk een duidelijk overzicht heeft van het algehele kostenplaatje! Al veel tevreden klanten gingen u voor en wij verwelkomen graag nieuwe tevreden klanten. Daar krijgen wij namelijk energie van! Wij bieden uiteraard ook garantie op onze diensten.

Bel me terug

Wilt u door ons terug gebeld worden laat uw contact gegevens achter en wij nemen contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om uw vlOER WEER ALS NIEUW TE MAKEN

NEEM CONTACT MET ONS OP